2008. június 19., csütörtök

Igény egy új musicalre

Ezt a blogot egy "közvélemény kutatás" céljából hoztam létre.
A kérdés:
Van e igény egy 70-es évek slágereire épülő, kifejezetten szórakoztató, igényesen színpadra állított, magyarországon eddig még be nem mutatott musicalre?
A darabban nem magyar számok hangzanak el, hanem pl. a Venus, Sexy Thing, Hold The Line, Yesterday Once More, Bohamian Raphsody, Saturday Night Fever, Born To Be Alive, I will Survive, Waterloo, No More Tears, stb. Tervek szerint a dalok eredeti angol, míg a párbeszédek magyar nyelven lennének.

Nagyon megköszönök minden hozzászólást és segítséget. :)

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

a Neoton? :)

musical írta...

nem Neoton :)

Angol slágerek :)

Névtelen írta...

Úgyse kaptok engedélyt a dalok jogtulajdonosaitól erre.

Névtelen írta...

zakintos:
a kérdés nem ez, erre vannak szakemberek. Nem hinném, hogy ellendrukkerekre van szükségük - a negatív hozzászólás nem valószínű, hogy nagy segítség nekik.
Én drukkolok, hogy sikerüljön nekik bemutatni.

Névtelen írta...

megkérdezhetem, hogy milyen story lesz a dalokhoz?
illetve kellene e egyéb dolgokat tudni az 5 szereplőről???

musical írta...

Az előadás jogainak tisztázása tárgyalás alatt van. Amíg nincs aláírva a szerződés nem mondanék többet a történetről, de igérem ahogy ez megvan minden infot megkaptok.
Az öt szerepnek a már leírtak a legfőbb jellemzői.

Névtelen írta...

Talán várjuk ki a tárgyalások végét,akkor majd kiderül lesz-e engedély vagy sem? Miért kell mindjárt elkönyvelni a sikertelenséget,és miért kell rosszindulatúnak lenni? Inkább örülni kellene, hogy valakik próbálkoznak az itthon látható musical repertoár bővítésével,úgy hogy még a "mezei" musical rajongók véleményét is kikérik. Azért, hogy tudják mire van valós igény,és pl. azért is hogy ne csak az Operett színház kínálata és agyonsztárolt első szereposztásos művészei legyenek a mérvadóak,hanem olyanokat is hallhassunk akik nem állnak ugyan nap mint nap a "pesti Broadway" színpadán,de bizonyítottan tehetségesek. Én ezt figyelembe véve írtam meg a szerep tipppjeimet.

Névtelen írta...

Nő 1: Sáfár Mónika

Névtelen írta...

Nekem tetszik az otlet!!!:)Remelem,hogy sikerulnek a targyalasok es be tudjak mutatni.
Drukkolok!!!